Choice loket is open!

Vandaag openen we ons elektronisch loket waar je e-vouchers kan beginnen verkopen.

Zoals in onze vorige update uitgelegd, splitsen we vanaf januari 2020 maandelijks het recht op de korting op breedband Internet die Choice co-op leden bezitten af van het aandeel zelf, als een maandlidkaart e-voucher.

Met een dergelijke maandlidkaart kan men als niet-coöperant voor één maand virtueel lid worden en dus van Internet aan het bodemtarief van €22,5 gebruik maken voor die maand. De consument bespaart zo meer dan €25 per maand op vast Internet, in vergelijking met de dominante marktspelers.

Aandeelhouders kunnen deze e-vouchers, waarvan ze er telkens één per aandeel per maand ontvangen, verzilveren door ze te koop aan te bieden via onze website, tegen een voorlopig vaste prijs van €2,5 per maandlidkaart. Omdat de besparing voor de consument tien maal groter is dan de vaste prijs van de maandlidkaart willen we deze e-voucher in de toekomst ook gaan noteren, zonder dat dit vandaag al zeker is.

Je kan er dus voor kiezen om de e-vouchers te verkopen of op te sparen. Ga hiervoor naar jouw account en je zal naast een overzicht van je persoonlijke gegevens, ook een overzicht vinden van je aandelen en e-vouchers. Onder e-vouchers kan je dan kiezen om een deel of al je maandlidkaart e-vouchers aan te bieden ter verkoop via onze website.
Disclaimer

Het gaat om een aanbieding in België van aandelen van de Belgische coöperatieve vennootschap Choice co-op CVBA. De aandelen zijn niet genoteerd en er is geen garantie dat aandelen van de groep van Choice op termijn genoteerd zullen zijn. Aangezien het over een investering in aandelen gaat, bestaat het risico op geheel of gedeeltelijk verlies van de investering, bijvoorbeeld indien Choice niet gunstig haar activiteiten kan ontwikkelen. Bovendien is de looptijd van de aandelen onbeperkt. Ter verduidelijking van de risico's en van de voorwaarden van het aanbod, is er door het team van Choice ook een informatienota met aanvullingen geschreven. Deze werd gepubliceerd op de website van de FSMA en is ook op hier beschikbaar . Daarin wordt meer informatie verstrekt over het aanbod en, in het bijzonder, over de belangrijkste risico’s.