Word mede-eigenaar van
het tv-kijken van de toekomst!

Stap in het Choice co-op verhaal en help mee ons tv-platform uit te rollen. Bovendien kan je als lid genieten van een hoogwaardige internetverbinding aan absoluut bodemtarief.

Lees verder

Het choice tv-platform.

Een tv-gids gedragen door sociale aanbevelingen. Beheer playlists of virtuele internetkanalen en combineer ze met het klassieke tv-aanbod. Naadloze integratie van diverse tv-diensten.

Voor het grote en kleine scherm.

Uiteraard toegankelijk via smartphones en tablets. Maar net zo goed beschikbaar op de choice TV box of televisie met Android TV.

Een sociale tv-gids.

Beheer virtuele en internet kanalen, maak afspeellijsten, voeg eigen content toe en deel met familie, vrienden of de choice-community.

Zet je tv-diensten naar je hand.

Zap tussen al je verschillende tv-abonnementen vanuit de choice app. Uitgesteld kijken waar en wanneer jij wil.

 • Gratis installatie gedurende initiële launch
 • Gratis modem gedurende initiële launch
 • Onbeperkt zonder downloadlimiet
 • Maximum downloadsnelheid
 • Maximum uploadsnelheid
 • Vaste telefonie optioneel
 • Internationaal bellen optioneel
 • Glasvezel aansluiting mogelijk in bepaalde regio's

Hoogwaardig internet dat voor leden tot 30% goedkoper is.

Door gebruik te maken van het wettelijk gereguleerd aanbod kunnen we onze leden een kwalitatieve internetverbinding aanbieden aan absoluut bodemtarief.

Focus op dienstverlening en niet op kortetermijnwinst.

Als coöperatie streven we interessante tarieven voor onze leden na, winst is hierbij niet onze drijfveer. Wel kunnen onze aandeelhouders - leden - meerwaarde creëren doordat we investeren in partnerbedrijven die innovatieve technologieën ontwikkelen.

Geen verdoken beperkingen of verplichte bundels.

We leggen samen met onze partnerbedrijven strikte specificaties aan absolute bodemtarieven vast zonder dat we onze leden dwingen om verplichte bundels af te nemen. Vandaag starten we met vast internet, later vullen we dit aan met mobiele data en telefonie, daarna gaan we voor contentdistributiediensten.

Tijdelijke actie met gratis installatie en modem.

Voor leden die instappen tijdens de eerste crowd funding ronde voorzien we als tijdelijke actie een gratis installatie inclusief modem.

Stap voor stap uitrollen,
voor en door de gemeenschap.

Technologisch zijn we klaar met de ontwikkeling. Je kan het resultaat van de ontwikkelingen zien in het demofilmpje van Choice.

Voor het uitrollen vragen we jouw hulp. Door een aandeel in Choice co-op te kopen kan je ons hierin steunen. En daarnaast natuurlijk ook een graantje meepikken door een voorkeursbehandeling als lid en eventuele meerwaarden als aandeelhouder (zie over Choice co-op).

Bepaal mee onze prioriteiten.

Concreet zal elk aandeel kunnen stemmen over waar onze prioriteiten dienen te liggen. Wil je dat jouw investering prioritair gaat naar het aansluiten van jouw regio op het gereguleerd Internet aanbod via onze partnerbedrijven? Of investeer je liever in het zo snel mogelijk lanceren van de televisiedienst van Right Brain met de Vlaamse zenders en ben je ok om even te wachten op je fixed internet aansluiting aan bodemtarief? Of behoor je tot een specifieke gemeenschap die liever specifieke internationale content wil zien op Choice? Of die liever investeert in specifieke sportrechten? Laat het ons weten, wij houden er rekening mee, in verhouding tot het aantal stemmen.

Wil je meer stemmen? Dat kan!

Als consument kan je tot maximaal €5.000 investeren en heb je zo 20 stemmen. Bij deze launch actie krijgt elk aandeel een gratis installatie en kan je dit cadeau doen aan je vrienden.

Ook voor bedrijven en merken.

Wil je als bedrijf of professionele belegger meer dan €5.000 investeren? Ook zo kan je stemmen. Je kan de gratis internetaansluitingen met goedkoop tarief aan je medewerkers of klanten geven.

Neem contact op voor meer info.

Contacteer ons dan wel apart omdat dit niet onder het publieke aanbod, dat begrensd is op €5.000.000 in totaal en €5.000 per consument, valt.

Uw merk en doelpubliek samenbrengen.

Als brand wilt u misschien een specifieke gemeenschap sponsoren, zonder noodzakelijk te investeren in kapitaal, maar met als return brand recognition in jouw doelgroep?

Choice staat voor u klaar.

Lid worden?

Dat kan binnenkort! Schrijf je alvast in op onze wachtlijst. Zonder verplichtingen. We maken al een account voor je aan en houden je op de hoogte.

 • €250 instapkost voor 1 aandeel
 • Bodemtarief maandelijkse kostprijs internet only
 • Tijdelijk gratis installatie inclusief modem

Interesse? Schrijf je zonder verplichtingen in op de wachtlijst.